Pikaruokakulttuuri on säilynyt viime vuosikymmenet käytännössä muuttumattomana. Samaan aikaan ruokatrendit ja tottumukset ovat kuitenkin muuttuneet merkittävästi. Pikaruoalta vaaditaan nopeuden lisäksi terveellisyyttä ja vastuullisuutta: ihmiset haluavat tietää, mistä ruoka lautaselle tulee.

EGGin pihvi on kananmuna. Se on kaikille tuttu, ravitsemuksellisesti erinomainen raaka-aine. Käyttämämme Friida-ulkomunat tulevat Somerolta, Vaahteramäen tilalta. Friida-kanat olivat ensimmäisiä suomessa jotka pääsivät ulkoilemaan ympärivuoden. Munafarmari Mikko Välttilän kehittämässä mallissa kanoille tarjotaan lajityypilliset elinolosuhteet – ja kehitystyö jatkuu edelleen.

Satokausiajattelun ympärille rakennettu menumme päivittyy kahden kuukauden välein. Listamme on herkullinen, järkevä ja vastuullinen. Yksi ruokakulttuuriin keskeisiä muutoksia on ollut ei-eläinperäisen ruoan kysyntä; EGG haluaa olla muutoksessa mukana. Ylpeydenaiheemme on itse kehittämämme vegaaninen “munakas”. Eläinperäiset tuotteet valikoidaan tuoteryhmiensä parhailta ja vastuullisimmilta tuottajilta.

EGG ei ole ainoastaan ravintola. EGG on aktiivinen toimija ja keskustelija ruokakulttuurin sekä tuotannon kannattavuuden ja vastuullisuuden kehityksessä. Tutkimme jatkuvasti uudenlaisia raaka-aineiden käyttötapoja ja kutsumme mukaan kehitystyöhön uusia kiinnostavia tuottajia.